Header

Na „Vrućem tronu“ i dalje Zlatan Karić

Drugu sedmicu zaredom pjevač Zlatan Karić iz Zenice sa pjesmom „Let love be your game“ je na prvom mjestu „Top 7“ liste, odnosno na našem „Vrućem tronu“. Na drugoj poziciji se vrtoglavom brzinom sa pozicije noviteta popela pjevačica Sassja i njena pjesma „Beton“, dok je na trećoj bend The Babe Barbarella, čija je pjesma „Šta kažeš, šta kažeš“ zabilježila pad za jedno mjesto.

Pjesma „Link in the chain of evil“ pjevačice Diamusk sa šestog se popela na četvrto mjesto, dok je na petom pjesma „Sicilija“ benda Balkaneros koji su „pali“ za jednu poziciju.

Šesto mjesto ove sedmice glasovima svojih fanova zazuzela je Crystal i njena pjesma „Gubim dah“, dok je na sedmom „Tim za nebo“ Ine Hamzić, a čija je pjesma je „pala“ sa čak treće pozicije u odnosu na proteklu sedmicu. Ovosedmični novitet je pjesma Dubioze kolektiv „Treba mi zraka“, koju su uradili kao omaž legendi fanka, Dini Dvorniku.

Glasajte i podržite vaš omiljeni bend ili muzičara, jer upravo vaši glasovi odlučuju ko će u narednom krugu glasanja zasjesti na naš „Vrući tron“.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...