Header

Ne propustite ŠA Fest u Prijedoru, 17. i 18. avgusta!

Festival posvećen frontmenu grupe Tattoo, umjetniku, muzičaru i slikaru Daliboru Popoviću Mikši, održaće se 17. i 18. avgusta u Prijedoru. Kako ističu organizatori, pripreme za prvi „ŠA Fest“ uveliko su u toku. Nakon uspješnih promocija festivala u Dubici, Bihaću, Sanskom Mostu, Prijedoru i Banjaluci, „ŠA Fest“ tim nastavlja dalje.

„Ovog vikenda očekuju nas „ŠA Fest“ promocije u klubu Molly Malone, Intermezzu i Preduzeću u Prijedoru, u Rock Caffe-u u Kostajnici, te u kafiću Upitnik u Novom Gradu, a već sljedećeg vikenda, tačnije 10. avgusta selimo se opet u Banjaluku gdje ćemo u bašti KSET-a, a kasnije i u Mac Tire pubu napraviti odličnu žurku uz DJ-a i Ketpool. Cilj ovih promocija je prvenstveno informisanje publike o festivalu, ali i prilika da najsrećnije nagradimo i besplatnim ulaznicama“ istakla je Nataša Kuridža, portparol festivala.

O programu festivala u Prijedoru pričali smo sa Mihajlom Vukićem, basistom grupe Tatto i jednim od organizatora „ŠA Festa“.

„Festival je podijeljen u dva dana, odnosno, dvije večeri. Prvo veče ulaz u Ljetnu baštu je besplatan, a posjetioci će te večeri za svaku kupljenu kartu za 18. avgust, dobiti i jednu na poklon. Pored toga, poklon ulaznica će se dobiti i za svakih 5 kupljenih tokena za piće. Sve posjetioce očekuje i odličan program, video projekcije na ljetnoj pozornici i nastupi bendova na malom stejdžu“, istakao je Vukić.

Za dobar provod prve večeri biće zaduženi: Ketpool, The Bechars, Jall aux Yeux, Kazoo, Double Dog Damn i The Shejvers. Druge večeri festivala ulaznica će koštati 5 KM. Ako je ne obezbijedite ranije, to veče je možete kupiti na šalteru Ljetne bašte, a za odličnu svirku na velikom stejdžu pobrinuće se: Vasil Hadžimanov Band, SOPOT, DBAU, Artan Lili i Straight Jackin, ističu organizatori.

Podsjećamo vas da se prvi „ŠA Fest“ održava u okviru manifestacije „Prijedorsko kulturno ljeto“, pod pokroviteljstvom Grada Prijedora, a generalni sponzor je Jelen pivo. Medijski pokrovitelj festivala je RTRS.

Kapija Ljetne bašte biće otvorena od 20.00 časova. Dođite i podržite ovaj po mnogo čemu jedinstven festival i pokažite da Prijedoru treba „ŠA Fest“ jer ŠA Must Go On!

Više informacija potražite na FB stranici @shafestival.

Možda će vam se svidjeti i ovo...