Header

Neo Stereo osvojio “Vrući tron”

Neo Stereo je došao na „Vrući tron“. Prva autorska pjesma ovog benda pod nazivom „Flashback“, poslije samo sedam dana na „Top 10“ listi, osvojila je najsjajnije mjesto. Vaši glasovi su presudili, a mi čestitamo talentovanoj ekipi.

Prošlosedmični pobjednik, pjesma “Pubertet” Elvira Lakovića Lake napravila je jedan korak unazad i zauzela visoko drugo mjesto. Treće mjesto je zauzeo još jedan prošlosedmični novitet, singl “I dalje” reperke Sassje.

Poslije gotovo dva mjeseca provedena na prva dva mjesta „Top 10“ liste, numera “Kreator” Ede Maajke spustila se na četvrtu poziciju. Sredinu liste krasi numera “Nevidljiva” u izvođenju Lady E.

Sa trećeg na šesto mjesto se pomjerila pjesma  “Krenimo iz početka” benda Sopot, a nazadovao je za jedno mjesto i singl Ammare Mistrić pod nazivom “Između nas”, koji sada zauzima sedmu poziciju. Pad od četiri mjesta doživjela je i pjesma “Antagonist” benda Revolt, koja se nalazi na osmom mjestu.

Singl „Hope“ bend MultiCultus prvi je ovosedmični novitet, a „Top 10“ listu završavamo sa pjesmom „Tišina“ grupe BoooX.

Ovosedmična „Top 10“ lista je pretrpjela značajne promjene za samo sedam dana, a razlog tome jesu vaši glasovi. Zato, nastavite i dalje da glasate za omiljenu domaću muziku, jer smo vidjeli da je jedna sedmica dovoljna sa novitet zauzme „Vrući tron“.

#slusajdomace

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...