Header

No Limit objedinio dosadašnje bh. pjesme za Eurosong!

Sarajevski vokalni sastav No Limit podsjetio nas je jedinstvenim miksom na pjesme koje su kroz godine predstavljale Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu. Negra Čičić, Ajsela Zoronjić, Andrea Krasnić, Alen Hadžić Morris i Nedim Bašić ponovo su svojim vokalnim sposobnostima pokazali svu čaroliju njihovih glasova.

Tako u njihovom simpatičnom miksu pjesama kojima se BiH predstavljala na Eurosongu možemo čuti pjesme “Rijeka bez imena”, “Love In Rewind”, “Bistra voda”, “Ljubav je”, ali i još starije kao što su “Ostani kraj mene” koju su 1994. otpjevali Alma Čardžić i Dejan Lazarević, Fazlina “Sva bol svijeta”, “Dvadeset prvi vijek” legendarnog Davorina Popovića, “Putnici” Dine Merlina i Beatrice i mnoge druge.

Vokalna grupa No Limit formirana je krajem 2014. godine, a svi članovi su obrazovani muzičari, većinom studenti Muzičke akademije u Sarajevu. Budući da iza sebe imaju bogato iskustvo rada na mjuziklima, mnogim grupnim i solo projektima i nastupima, pjevanju back vokala za mnoge eminentne pjevače u BiH, kao i mnoge solo projekte, odluka da se udruže u novi pjevački sastav otvorila im je nove prilike.

Uživaj u ovom zanimljivom muzičkom miksu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...