Header

Pjesma „Akvarijum“ suvereno vlada „Vrućim tronom“

Umjetnik Masa Mor i njegova pjsma „Akvarijum“ omiljeni su među publikom Jelen Music Show-a, jer su već četvrtu sedmicu zaredom na samom vrhu naše Jelen To 10 liste.

Drugo mjesto, kao i proteklu sedmicu drže Brutal protest sa singlom „500“, dok su na treće sa šestog dospjeli The Shejvers i njihova pjesma „Moj svijet“.

Sa pozicije noviteta pjesma benda Tattoo „Radio“ je dospjela na visoko četvrto mjesto, a za bend The Synergy i numeru „Ne ostavljaj me“ možete glasati na mjestu broj pet, kao i proteklu sedmicu.

Mirakula Fantastika“ benda Kultur Shock pala je sa trećeg na šesto mjesto naše liste, a na sedmom je još jedna pjesma benda Tattoo „Para“ koju ste svojim glasovima podigli za jedno mjesto više u odnosu na proteklu sedmicu.

Bend Lady D su sa pjesmom „Ljubi me“ ovaj krug glasanja došli tek na osmo mjesto, na koje su pali sa četvrtog na kojem su bili proteklu sedmicu.

Na našu listu donosimo dvije nove pjesma, dva noviteta, a riječ je o numerama „Zemlja spava“ koju izvodi Hibrid i „Epilepsia“ benda Multicultus.

Podržite domaću muzičku scenu tako što ćete slušati i dijeliti njihovu muziku, a vašim glasovima odlučite kako će Jelen Top 10 lista izgledati narednu sedmicu!

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...