Header

Pjesma „Nema vremena“ na „Vrućem tronu“!

Cijela ova sedmica nam je bila u znaku pjesme „Nema vremena“ jednog od najpopularnijih bendova među publikom The Babe Barbarella ESFF koji su, zahvaljujući vašim glasovima osvojili „Vrući tron“ „Top 10“ liste.

Na visokom drugom mjestu je pjesma kultne grupe Tattoo „Veliki bit“, koji su se tu popeli sa petog mjesta u odnosu na broj glasova protekle sedmice. Treći je umjetnik Hibrid i numera „Zemlja spava“, koji je zabilježio pad za jedno mjesto. Sa prvog na četvrto mjesto su pali Multucultus i numera „Epilepsia“, a sa trećeg na peto Masa Mor i pjesma „Akvarijum“.

Bend KamoSutra sa pjesmom „Mali“ su na listi napredovali sa osmog na šesto mjesto, dok je Brutal Protest i numera „500“ zabilježila pad sa četvrtog na sedmo mjesto „Top 10“ liste. Na osmo sa šestog su pali Grefran i pjesma „Dodir jantara“.

Ove sedmice kao novitete smo vam predstavili B-TON i pjesmu „Kontrast“, te mladu umjetnicu Belmu Huseinefendić i njenu pjesmu „Oči boje kestena“.

Slušajte domaće i glasajte za domaće, jer ste upravo vi ti koji odlučujete kako će naša top lista izgledati naredne sedmice!

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...