Header

Pjesma „Poraz razuma“ opet na vrhu  „Top 10“ liste!

Prijedorska grupa The Shejvers sa pjesmom „Poraz razuma“ ponovo se vratila na naš Vrući tron, a sam vrh Jelen Top 10 liste preuzeli su od drugoplasirane Sassje i numere „Stube“. Kao i proteklu sedmicu, na trećoj poziciji se nalazi Vanja Mišić sa pjesmom „Poslije ljubavi“, dok je na četvrtoj Tibor & Baš Čelik sa svojim singlom „Za Ezru“, koji su zabilježili pad sa drugog mjesta.

Pjesma „Revolution“ koju su zajedničkim snagama uradili Sudar Percussions, Stefan Milenković i Božo Vrećo, sa prošlosedmičnog noviteta uz pomoć vaših glasova popela se na peto mjesto naše liste. Bend Grefran sa numerom „Isprani“, koji se proteklu sedmicu nalazio na sedmom, ovu se uz pomoć glasova svojih obožavalaca pozicionirao na šestom mjestu. I bendovi ProRocks sa pjesmom „Fališ mi ti“, te Vakat sa „Vođom“ su zabilježili rast za po jednu poziciju na listi, pa ove sedmice za njih mođete da glasate na mjestima sedam i osam.

Nove pjesme za kojima možete da date svoj glas u toku ove sedmice su „Ona“ koju izvodi bend KOB iz Kostajnice, te „S njom“ muzičarke Sassje iz Tuzle.

Vaše je sada da preslušate sve numere i svoj glas date onima koji vam se dopadaju. I ne zaboravite – podržite domaću muzičku scenu slušajući i dijeleći muziku koju prave umjetnici iz BiH.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...