Header

Pjesma “Prstima” dobila izdavača

Da se upornost isplati, a i da se snovi ostvaruju, dokazala je mlada i talentovana banjalučka pjevačica Vanja Mišić koja je potpisala ugovor sa izdavačkom kućom „Dallas records“ iz Hrvatske, koja će izdati njenu prvu autorsku pjesmu „Prstima“.

Za Jelen Music Show podijelila je emocije koje su je preplavile zbog ovog velikog uspjeha, a otkrila nam je i detalje sa menija njene muzičke kuhinje, koje smo rado prokrčkali u našem Muzičkom loncu.

“Moram priznati da sam bila iznenađena kad sam dobila poziv “Dallas recordsa”. Dok je pjesma “Prstima” bila u demo fazi, slala sam je na mejlove mnogih izdavačkih kuća i nisam dobila nikakav odgovor. Ono što je bilo najzanimljivije je to što ni u jednom momentu nisam osjetila da radim nešto što ne trebam. Saradnja s Dallasom i ulazak na regionalnu muzičku scenu je nagrada za sve ono što smo uložili u ovu pjesmu. Trenutno radim na novoj pjesmi koja će nadam se ukrasti vaša srca kao što je to bio slučaj sa aktuelnim singlom”, ispričala nam je Vanja i dodala da se raduje nastavku saradnje sa ovom velikom izdavačkom kućom.

Možda će vam se svidjeti i ovo...