Header

Pjesma „Šta kažeš, šta kažeš“ ponovo na „Vrućem tronu“

Drugu sedmicu zaredom bend The Babe Barbarella ESFF zahvaljujući pjesmi „Šta kažeš, šta kažeš“ se nalazi na „Vrućem tronu“ Top 7 liste.  Na drugu poziciju se sa treće, ove sedmice popela Ina Hamzić i njen singl „Tim za nebo“, dok je na trećoj naš proslosedmični novitet Slobodan Lazičić i njegova prva autorska pjesma „Kao ja“.

Crystal je sa petog uz pomoć vaših glasova za pjesmu „Gubim dah“ došla na četvrto mjesto, dok je ove sedmice na petom mjestu Diamusk i numera „Link in the Chain of Evil“, koja je ovaj put zabilježila pad sa drugog mjesta Top 7 liste. Pjesma „Sicilija“ grupe Balkaneros je i ovu sedmicu, kao i prošlu na šestoj poziciji, kao i Frenkie i njegova pjesma „Malkice“, koji su ostali na sedmoj poziciji.

Kao naš ovosedmični novitet predstavljamo vam umjetnika Zlatana Karića iz Zenice, koji se na našoj listi takmiči za što bolji plasman sa pjesmom „Let Love Be Your Game“.

Podržite domaće autore tako što ćete glasati za omiljeni bend i izvođaća, jer ste upravo vi ti koji odlučujete ko će zauzeti „Vrući tron“.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...