Header

Podmornica objavila svoju prvu kompilaciju domaćih singlova!

Domaća muzička etiketa Podmornica objavila je svoju prvu kompilaciju simboličnog naziva “Ispod Površine”, na kojoj se nalazi trinaest pjesama autora koji dolaze isključivo iz Bosne i Hercegovine. Na kompilaciju su uvrštene žanrovski različite kompozicije pojedinačnih autora, ali i pjesme nastale kroz saradnju više autora, kao i bendove.

Izdanje “Ispod površine” na jednom mjestu predstavlja i nove autore, koji se prvi put predstavljaju javnosti, zajedno sa nekim već afirmisanim autorima i bendovima, što ovoj kompilaciji daje poseban značaj u namjeri da promoviše domaću muzičku scenu.

Na prvu kompilaciju uvršteni su: Indigo, Hibrid, Kolateral, InTheRoom, Bridgebanks, Jaddah, Melika Hadzic, S.P.O.J., Collision, FireWire, Ensar Sulejmanagic, Miran Kostic, Gurufrog,, Poket Coffee.

Kompilacija se može poslušati na Youtube i Soundcloud kanalima Podmornice, a dostupna je i na svim digitalnim prodavnicama i servisima kao što su: Spotify, Deezer i iTunes.

Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibesa, domaće izdavačke kuće elektronske muzike, koja je u protekle 4 godine objavila više od 70 izdanja, kroz koja je predstavila više od 150 producenata iz cijelog svijeta. Podmornica kao digitalni label postoji već drugu godinu sa ciljem promovisanja domaćih nezavisnih i eksperimentalnih muzičara i njihovih projekata, koji se ne oslanjaju isključivo na klupsku plesnu muziku, nego inspiraciju traže u preplitanju različitih žanrova.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...