Header

Priki nakon duže pauze objavio pjesmu “Opet”

Bišćanin Haris Rahmanović Priki je nakon duže pauze obradovao svoju publiku novom numerom “Opet”. Prepoznatljiva emocija, osvježenje na domaćoj muzičkoj sceni, drugačije i zanimljivo – i ovaj put je Haris ispunio sve nabrojane stavke. Za muziku i tekst nove pjesme je zaslužan sam Haris, a snimano je u Studiju 33.

“Ovaj projekat pod nazivom “iz zadnje ladice”, otvaramo sa pjesmom “Opet”. Ona je bila osuđena na vječnu tišinu, tačnije, nije ugledala svjetlo dana onda kada je trebala, pa sam je vremenom odložio u zadnju ladicu mog stvaralaštva. Ova pjesma je obilježila težak period mog života, pa mi je oduvijek bilo žao što sam je skrivao od vaših zvučnika”, rekao  je Haris Rahmanović Priki.

Vjerujemo da će i tebi biti žao što je ova pjesma toliko čekala da bude objavljena, ali, srećom, sada je tu, dostupna svima.

“ Za mene je muzika svojevrsna psihoterapija, ona me uvijek htjela slušati, pa i onda, kada ni sam sebe nisam mogao slušati. Bila je to 2015. godina, godina u kojoj sam pustio glas i počeo pjevati”, zaključio je Priki.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...