Header

Promocija spota za pjesmu „Indigo“ benda Tibor & Baš Čelik

Banjalučki bend Tibor & Baš Čelik promovisaće spot za pjesmu „Indigo“, 10. maja od 21 čas u klubu „Rock Symhony“ u Banjaluci. Riječ o drugom singlu sa aktuelnog E.P. „Đavolja Varoš“, koji izlazi pod okriljem izdavačke kuće „Aquarius Records“ iz Hrvatske.

Svi oni koji dođu na promociju saznaće nešto više o kreiranju ove pjesme i spota, a članovi benda će uz svirku otkriti još poneki detalj koji spremaju u svojoj kreativnoj muzičkoj radionici. Tibor & Baš Čelik je muzički projekat zamišljen na način da spaja različite ukuse i uticaje muzičkih pravaca u jednu fuziju kreativnog komponovanja i pisanja.

“Sebi smo dali za pravo da nismo opterećeni nikakvim temama niti žanrovima. Recept je jednostavan –  ako nam se dopada to što u trenutku inspiracije odsviramo, tada svi članovi benda rade na kreiranju pjesme. Kao svojevremeno Stevo Karapandža i “jedna žiličica vegete”, tako je za Baš Čelik glavni začin ljubav prema muzici i stvaralaštvu. U suprotnom nema smisla ni raditi”, riječi su frontmena benda Tibora Tišme.

Pored Tibora, koji je zadužen za vokale, gitaru i benjo, Baš Čelik još čine: Velemir Dušanić, bubanj, Srđan Lakić, gitara, Mihailo Savić, bas gitara, Ozren Miodragović, harmonika i Ranko Pavić, truba.

Možda će vam se svidjeti i ovo...