Header

Rep dvojac Tram 11 poslije 17 godina ima novu pjesmu

Fanovi old school repa su 17 godina čekali novu pjesmu rep dvojca Tram 11, koji su poslije duge pauze objavili singl „Jebo sliku svoju“. Gerneral Woo i Target su pripremili čak 25 novih pjesama, a njih petnaestak će se naći na novom albumu, koji bi trebali završiti do kraja godine.

Predugo ih nije bilo na muzičkoj sceni, ali su se vratili u punom sjaju, pjesmom o aktuelnoj temi – fenomenu fotografisanja i objavljivanja slika na društvenim mrežama.

“Jebo sliku svoju” naziv je novog singla Tram 11, a spot je režirao Danijel Tipura Tipi. Za mix i master nove pjesme bio je, zadužen Matko Šašek Koolade, a producent je Hrvoje Marjanović Sett.

Tram 11 su osnovali davne 1996. godine Nenad Šimun i Srđan Ćuk, a u to vrijeme su bili jedni od prvih hip hop muzičara u Hrvatskoj. Objavili su dva studisjka albuma „Čovječe ne ljuti se“ 1999. godine i „Vrućina gradskoh asfalta“ 2000. godine. Tri godine kasnije objavljuju kompilaciju najboljih pjesama pod nazivom „Tajna crne kutije“, nakon čega je uslijedila 17-godišnja pauza.

#zvuk regiona

Možda će vam se svidjeti i ovo...