Header

Rep sastav Grin Bulz objavio pjesmu “Teški Centri”

Rep sastav Grin Bulz iz Banjaluke predstavio je novu pjesmu “Teški Centri”. Pjesma  će se naći na Ignjinom solo projektu koji zasad nema ime i još uvijek se ne zna da li će to biti album ili EP.

“Na našem YT kanalu se već nalazi nekoliko stvari sa projekta, a nadamo se da će sve to biti zaokruženo u cjelinu u narednih nekoliko mjeseci. Pjesma je snimljena krajem prošle godine, ali smo tek u maju osjetili da je pravo vrijeme da je završimo,” istakli su članovi benda.

Instrumental je odradio Shporky Pork, a Big Džo je zaslužan za miks, mastering, ilustraciju i video. U pjesmi su pokušali da, kroz metafore, dočaraju atmosferu grada na nešto mračniji i suroviji način. U potpunosti su zadovoljni realizacijom, a i reakcija publike je odlična.

“Naravno, na nama je da se potrudimo oko dodatne promocije te se nadamo da ćemo doprijeti do još većeg broja ljudi u narednom periodu. Pored pomenutog projekta koji je u najavi, radimo i na novom materijalu u punom sastavu. Trenutno smo u fazi snimanja spota za jednu od završenih pjesama i nadamo se da će i to ugledati svjetlost dana u neko skorije vrijeme”, zaključili su momci.

Pandemija korona virusa imala je uticaj na njihov rad i stvaranje, ali su ipak napravili nešto inspirativno tokom vanredne situacije.

“Karantin nam je donekle usporio proces stvaranja, ali i dao motivaciju da se posvetimo muzici još jače i nastavimo sa radom kada se situacija u potpunosti smiri”, poručili su za kraj.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...