Header

Rock Redukcija, Zlatan Karić i Helem Nejse na “Vrućem tronu”

Instagram: rock_redukcija

Rock Redukcija, Zlatan Karić i Helem Nejse su nakon samo jedne sedmice na našoj “Top 10“ listi zauzeli prvo mjesto. Njihova pjesma “Ma dobro je” se nalazi na ovosedmičnom “Vrućem tronu”. Čestitamo momcima na odličnoj saradnji i uspjehu na našoj listi!

Brutal Protest sa pjesmom “Noć, noć” još jednu sedmicu u nizu zauzima drugu poziciju. Treće mjesto je pripalo pjesmi  “Zemlja”, u izvedbi benda Revolt, čime su popravili svoj prošlosedmični plasman za jedno mjesto. Nakon nekoliko sedmica na vrhu “Top 10” liste, bend The Babe Barbarella ESFF i pjesma “Bježim od sebe”, je osvojio manji broj vaših glasova, te se sada nalazi na četvrtom mjestu.

Sredina naše “Top 10” liste je rezervisana za prošlosedmični novitet, pjesmu “Još jedan dan” grupe Eho Radar. Na 6. mjestu se ovaj put nalazi singl sint pop dvojca Maxlow, pod nazivom “Folirant”, koji su propravili prošlonedjeljni plasman za dva mjesta.

Zoster je još jedan od bendova čija se pjesma nalazila na vrhu naše “Top 10” liste, ali ove sedmice, njihova najnovija pjesma “Kuda idu svi ti ljudi” se nalazi na 7. poziciji, baš kao i prošle sedmice. 8. pozicija je pripala pjesmi “Poluton” sarajevske grupe Booox.

U skladu sa situacijom iz prethodna 2 mjeseca, ovogodišnji noviteti imaju veze sa izolacijom izazvanom pandemijom korona virusa. Pjesma benda Pank Flojd “Savjeti” je jedan od noviteta, a drugi novitet je takođe karantinski video, odnosno pjesma “Ponekad” benda The Shejvers iz Prijedora.

Podsjećamo te da nastaviš glasati za svoje favorite, da im obezbijediš mjesto na našoj “Top 10” listi, a mi ćemo nastaviti donositi novitete sa naše muzičke scene.

#slusajdomace

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...