Header

Rock Redukcija, Zlatan Karić i Helem Nejse ne idu sa “Vrućeg trona”

Instagram: rock_redukcija

Rock Redukcija, Zlatan Karić i Helem Nejse su drugu sedmicu zaredom na našoj “Top 10“ listi zauzeli prvo mjesto. Njihova pjesma “Ma dobro je” se nalazi na ovosedmičnom “Vrućem tronu”. Još jednom česitamo momcima, čija je saradnja naišla na odličnu reakciju kod naše publike!

Eho Radar sa svojom pjesmom “Još jedan dan” polako ali sigurno napreduje ka vrhu naše “Top 10” liste, a ovaj put su osvojili odlično drugo mjesto. Treću poziciju je zauzela grupa Brutal Protest sa pjesmom “Noć, noć” , nakon dvije sedmice provedene na drugom mjestu.

Grupa Revolt je takođe pokvarila prošlosedmični plasman za jedno mjesto, te se sada njihova pjesma  “Zemlja” nalazi na četvrtoj poziciji naše “Top 10” liste. Sa druge strane, bend Zoster je popravio prošlonedjeljni plasman za dva mjesta, te se sada njihova pjesma “Kuda idu svi ti ljudi”  nalazi na sredini liste, odnosno na petoj poziciji.

The Babe Barbarella ESFF sa pjesmom“Bježim od sebe”, nakon nekoliko sedmica na “Vrućem tronu” i prošlosedmične četvrte pozicije, ovaj put je uz pomoć vaših glasova na šestoj poziciji.

Prošlosedmični novitet, pjesma grupe Pank Flojd “Savjeti” nastala tokom izolacije, osvojila je sedmu poziciju. Singl sint pop dvojca Maxlow, pod nazivom “Folirant” pokvario je prošlosedmični plasman za jednu poziciju i trenutno zauzima osmu poziciju naše “Top 10” liste.

I prvu sedmicu juna našu listu završavamo sa dva noviteta. Prvi je numera “Samoća”, u izvedbi Almas feat hor Superar Cadenza, a drugi novitet je pjesma Mak Kalema na engleskom jeziku “My Gift To All Mothers”.

Podsjećamo te da nastaviš glasati za svoje favorite, da im obezbijediš mjesto na našoj “Top 10” listi, a mi ćemo nastaviti donositi novitete sa naše muzičke scene.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...