Header

ŠA Fest vas poziva na najbolju žurku!

Ostalo je nešto više od 20 dana do prvog ŠA Festa u Prijedoru, memorijalnog festivala posvećenog Daliboru Popoviću Mikši, koji se ove godine održava 17. i 18. avgusta u okviru manifestacije „Prijedorsko kulturno ljeto“. Tokom dva dana trajanja festivala prisutne očekuje odličan program i sjajna žurka.

U petak 17. avgusta prisutni će uživati uz video projekcije i svirku na maloj bini Ljetne bašte u Prijedoru. Prve večeri za odličnu atmosferu će se pobrinuti Mikšini prijatelji iz bendova: Ketpool, The Shavers, Jall aux Jeux, Kazoo, Double dog damn, The Bechars. Prvo veče biće odlična uvertira za „main night“ 18. avgusta i nastupe Vasil Hadžimanov benda, DBAU, SOPOT, Artan Lili i Straight Jackin i sve to na velikoj sceni Ljetne bašte u Prijedoru.

„Za osvježenje će se tokom dvije festivalske večeri pobrinuti generalni sponzor ŠA Festa, Jelen pivo uz najbolju cijenu piva ikad! Ukoliko želite da uživate uz muziku koju je i Mikša volio, te da ove dvije večeri posvetimo samo njemu, dođite u Prijedor i ne propustite najbolju žurku“, poručuju organizatori.

Ulaz za prvo veče festivala je besplatan, a karte za drugo veče iznose 5 KM. Informacije o prodaji karata uskoro će biti dostupne na zvaničnoj ŠA Fest Facebook stranici @shafestival

ŠA Must Go On!

Možda će vam se svidjeti i ovo...