Header

ŠA ulica – najbolja uvertira za festival!

Sedmica koja je u toku u Prijedoru će biti u znaku Ša festa, koji će ove godine okupiti ljubitelje umjetnosti, pozorišta i kvalitetne muzike na jednom mjestu, u rodnom gradu Dalibora Popovića Mikše, u čiju čast se organizuje Ša fest. Uvertira u muzički festival će biti Ša ulica, koja će svim posjetiocima danas i sutra u Prijedoru, ponuditi mnoštvo zabavnih i besplatnih sadržaja.

Donosimo više informacija se o bogatom i besplatnom kulturno-umjetničkom programu za sve generacije, koji 7. i 8. avgusta očekuje sve posjetioce na tri punkta na prijedorskom šetalištu.

Podsjećamo, Ša festival će se održati 9. i 10. avgusta u Ljetnoj bašti u Prijedoru, uz bogat muzički program. Više informacija potraži već sada na www.shafest.com

Ša fest je pokrenut kao memorijalni festival posvećen mladom umjetniku, kompozitoru, akademskom slikaru i frontmena grupe ”Tatto” Daliboru Popoviću Mikši. Mikša je bio i ostao jedan od najčuvenijih umjetnika mlade slikarske i muzičke scene RS i BiH. Svojim radom, pjesmama, umjetničim instalacijama i akvarelima inspirisao je mnoge poslijeratne generacije umjetnika, muzičara i mlade ljude uopšte, te postao idol mnogih.

Generalni sponzor festivala je Jelen pivo.

Možda će vam se svidjeti i ovo...