Header

Sarajevski bend Činčila nominovan za Music Awards Ceremony 2020!

Mnogima omiljeni bend iz Sarajeva, Činčila nominovan je za Music Awards Ceremony 2020! MAC (Music Award Ceremony) predstavlja formalnu svečanost, na kojoj se odaje počast izvrsnosti profesionalaca u muzičkoj industriji regiona, a muzičko – zabavni događaj okuplja najpopularnije regionalne zvijezde.

Najveći muzički spektakl ikada viđen u ovom dijelu Evrope, Music Awards Ceremony (MAC 2020), biće održan po drugi put 2020. godine u Štark Areni u Beogradu, u organizaciji i produkciji Skymusic-a. Sarajevski bend Činčila je nominovana u kategoriji rock numera sa pjesmom “Marš na Mars”, pjesma je objavljena u januaru ove godine pod etiketom izdavačke kuće Lampshade Media. Tematika pjesme se bavi temom zaštite okoline, te je svojevrsna kritika čovječanstvu.

Ova godina je bila veoma produktivna za bend, a pored toga što su objavili više singlova, bend je i uspješno zaključio godinu, objavom njihovog drugog po redu studijskog albuma “Bez oblika”.

Svoj glas možeš dati OVDJE!

Ekipa Jelen Music Show bendu Činčila želi sreću na predstojećoj dodjeli nagrada! Pored benda Činčila, nominovani su i BruhUuhu i bend Dum Dum.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...