Header

#slušajdomaće

Jelen pivo i Play Team, zajedno sa domaćim izvođačima, ali i publikom dali su novu dimenziju promocije bh. scene u okviru jedinstvene muzičke platforme. Jelen Music Show predstavlja i promoviše trenutno muzičare u BiH, koji se ističu svojom originalnošću kada je u pitanju autorska muzika, ali i produkcijom video spotova.

Pored pregleda video spotova, ovaj projekat donosi zanimljive priče i novosti o bendovima, njihovom radu, nastupima, kao i intervjue koji imaju za cilj da informišu javnost i približe rad muzičara publici, ali i da inspirišu ostale autore da stvaraju novu muziku. Jelen Music Show prvenstveno promoviše kvalitetan autorski rad, a publici kroz razgovore sa muzičarima otvaramo vrata njihovih studija i vježbaonica, kako bi se upoznali sa svim detaljima njihovog rada.

Anegdote i zanimljivosti sa snimanja spotova, doživljaji sa festivala na kojima su učestvovali, nastupi u BiH i regionu samo su neke od tema koje su se nizale od 1. avgusta, kada je Jelen Music Show počeo da živi svoj, ali i muzički život muzičara iz cijele BiH. Razgovarali smo i o ozbiljnim temama kao što su problemi na muzičkom tržištu BiH sa kojima se suočavaju autorski bendovi, kao i o tome koliko muzičarima znači Jelen Music Show.

Postali smo omiljena tema bendova i muzičara, koji su sa nestrpljenjem i ponosom dijelili naše objave. Motivisali smo kako afirmisane bendove i izvođače, tako i nove snage da nam se jave i predstave svoj autorski rad. „Top 7“ lista podstakla je takmičarski duh i pokazala koliko domaći izvođači imaju fanova i pratilaca, kao i ko to zaslužuje da se nađe na „Vrućem tronu“.

Uspjeh projekta pokazuje da se domaća muzička scena probudila i da je neophodna podrška Jelen Music Show-a, kao prava motivacija muzičarima za stvaranje novog muzičkog autorskog rada.

Publika, muzičari, ali i mediji putem www.jelenmusicshow.com muzičke platforme imaju jedinstvenu, najrelevantniju i najaktuelniju bazu domaće muzičke scene na jednom mjestu.

Podrži domaće i #slušajdomaće!