Header

Subversion BL zasjeli na “Vrući tron”

Bend Subversion BL koji je tek prošle sedmice stigao na našu „Top 10“ listu, sada se nalazi na njenom vrhu. Momci iz Banjaluke su sa svojim singlom “Sophia“ osvojili naš „Vrući tron“, na čemu im čestitamo!

Luddit je sa svojom numerom “Bolestan sam” ostao na drugom mjestu, a Frenkie, Kontra i Indigo su popravili svoj plasman i prošlosedmično osmo mjesto koje je osvojila njihova pjesma “Naša noć”, zamijenili trećim na našoj “Top 10” listi. Eho Radar održava kontinuitet, tako da je sada zauzeo odlično četvrto mjesto sa svojom pjesmom “Oprosti za bol”.

Letu štuke su se u odnosu na prošlosedmičnu poziciju spustili za jedno mjesto, te se sada sa pjesmom “Žad” nalaze na sredini liste. Isto je i sa grupom Urban instinkt, čija pjesma “Španac” trenutno zauzima 6. mjesto.

Dubioza kolektiv nije mijenjala svoj prošlosedmični plasman, što znači da se pjesma “Take my job away” nalazi na sedmoj poziciji, dok je pjesma “More Than Weed” grupe Helem Nejse na osmom mjestu.

Noviteti ove sedmice su pjesma “Skyscraper” tuzlanskog bend Nula Plus, odnosno “Da si sada tu”, singl benda Pakleni toranj iz Zenice.

Naši novi osvajači „Vrućeg trona“ su dokaz da se za samo 7 dana može ostvariti veliki uspjeh na „Top 10“ listi, tako da ne zaboravi da glasaš i pružiš podršku svom favoritu. Mi se trudimo da ti svake sedmice predstavimo novu i kvalitetnu domaću autorsku muziku, a ti se potrudi da ih nagradiš glasanjem, koje traje do nedjelje uveče.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...