Header

Sunday Stories na „Vrućem tronu“

Ove sedmice popularni bend iz Sarajeva, Sunday Stories osvojio je prvo mjesto „Top 10“ liste sa singlom “Moon & Sky” i sa „Vrućeg trona“ glasovima publike skinuo Sassju i singl “Moj dragi”. Poznata reperka iz Tuzle se ove sedmice nalazi na drugoj poziciji.

Bend Bruhuuhu i singl “DJ Monkey”, ponovo je utvrdio treće mjesto, gdje se zadržao i ove sedmice, dok se na četvrtom mjestu nalazi Pajperov smijeh i singl “Zupčanik”, koji se prošle sedmice nalazio na sedmom mjestu na našoj “Top 10” listi.

Peto mjesto zauzima Zlatan Karić sa singlom “Falling”, koji se na istom mjesto nalazio i prije sedam dana. Na šestom mjestu se zahvaljući glasovima publike nalazi bend Infuzija sa singlom “Magle”, koji smo prošle sedmice predstavili kao novitet na listi.

Bend Emberdown i “Cape of Gray”, ove sedmice su se smjestili na sedmu poziciju i u padu su za tri mjesta, dok se na osmom mjestu nalazi Marija Krivokuća “Zovem te”, koju smo predstavili prošle sedmice kao novitet na listi.

Ovosedmični noviteti na “Top 10” listi su bend Dum Dum sa singlom “Hoću da znam”, kao i Berin Češkić i singl “Blackhair”.

Glasaj do kraja sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, uživaj u kvalitetnoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...