Header

Sunday Stories zauzeli “Vrući tron“

Na naš „Vrući tron“ ovoga puta su zasjeli muzičari benda Sunday Stories iz Sarajeva, čija je pjesma „My man is a dick“ osvojila najviše glasova protekle sedmice. Banjalučki bend Sopot je sa numerom „Radi“ i ovaj put zadržao drugo mjesto na listi, kao i njihove kolege iz Sarajevskog benda Emir & Frozen Camels koji se na našoj Jelen Top 7 listi publici predstavljaju sa pjesmom „Nisam sam“.

Bend Billy Andol iz Sarajeva sa pjesmom „Indija“ se sa petog, ovaj put popeo na četvrto mjesto, dok je bend KOB iz Kostajnice čija pjesma „Strah“ je nekoliko puta bila na „Vrućem tronu“, ovaj put pala na listi i to tek na peto mjesto. Mostarski bend Floridus svoju „Pepeljugu“ polako, ali sigurno svake sedmice penju na listi za po jedno mjesto, pa su tako ove sedmice na poziciji broj šest, a sedmo mjesto je ovu sedmicu za momke iz Bihaćkog benda „Grefran“ i njihovu pjesmu „Sekret“.

Naš ovosedmični novitet na listi je bend „Činčila“ iz Sarajeva, čiju pjesmu „Vozdra Hej“ možete poslušati na osmoj poziciji. Pjesmu prati i interesantan video spot koji prikazuje sve ljepote života kroz prirodu i životinjski svijet.

A kako će se odvijati stanje na našoj ovosedmičnoj listi, te ko će sljedeći zauzeti „Vrući tron“ odlučujete upravo vi svojim glasovima! Podržite svoj omiljeni bend glasovima i dijeljenjem na društvenim mrežama i naravno, slušajte domaće!

AUTOR: Mirna Pijetlović

Možda će vam se svidjeti i ovo...