Header

The Babe Barbarella ESFF ostaje na “Vrućem tronu”

The Babe Barbarella ESFF drugu sedmicu zaredom ne silazi sa našeg “Vrućeg trona”. Sigurno je da njihova pjesma “Bježim od Sebe”, godi velikom dijelu publike, jer ih upravo vi opet nagrađujete najboljim, prvim mjestom. Mi im zbog toga još jednom čestitamo!

Navikli ste već da novitete nagrađujete sa velikim brojem glasova, tako da prošlosedmični novitet, pjesma“Noć, noć”, grupe Brutal Protest, sada zauzima visoko drugo mjesto. Na trećoj poziciji se našao singl banjalučke grupe Revolt  “Zemlja”.

Letu štuke još jednu sedmicu ostaju na četvrtom mjestu, a njihova pjesma “Žad” se već mjesecima nalazi među prva četiri mjesta naše “Top 10” liste. Na sredini liste našla se pjesma “Kuda idu svi ti ljudi”, grupe Zoster, popravivši svoj prošlosedmični plasman za jedno mjesto.

Dok su neki izvođači napredovali na našoj listi, bihaćki bend Jall Aux Yeux sa pjesmom “Qui a tué (béni ou maudit)”, ovaj put je pokvario prošlosedmični plasman za tri mjesta, te se sada nalazi na šestom mjestu.

Činčila bend i njihov “Home karanjtin šov” trenutno se nalaze na 7. mjestu, a 8. mjesto ove sedmice je pripalo prošlosedmičnom novitetu, grupi BalkanEros Banditos sa čuvenom pjesmom “Misirlou”.

Ove sedmice naša “Top 10” lista tradicionalno ima dvije nove pjesme za predstaviti. Prva pjesma je “Poluton”, sarajevske grupe Booox, u čijem spotu su prikazani kadrovi praznih ulica Rima tokom karantina. Druga numera je singl sint pop dvojca Maxlow, pod nazivom “Folirant”.

Nastavi da glasaš za svoje omiljene numere i bendove, kako bi tvoji favoriti osvojili naš “Vrući tron”. Podsjećamo te i da Jelen Music Show Live Session donosi svirke koje ćeš moći pratiti iz udobnosti svog doma! Udobno se smjesti, otvori svoje omiljeno JELEN PIVO i petkom od 20 časova uživaj uz zvuke kvalitetne urbane domaće muzike. Pozivamo i muzičare koji su u prilici da daju svoj doprinos i publici poklone nastup da pošalju e-mail na info@jelenmusicshow.com.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...