Header

Tibor & Baš Čelik potpisali ugovor sa Aquarius Records

Banjalučki bend Tibor & Baš čelik ovih dana su potpisali ugovor sa izdavačkom kućom Aquarius Records iz Hrvatske, što im sada daje dodatni vjetar u leđa da se posvete autorskom radu. Tim povodom frontmen grupe, umjetnik Tibor Tišma je za Jelen Music Show otkrio da saradnja nije baš došla iz “vedra neba”.

“Već neko vrijeme smo u kontaktu, a naš rad, kao i prvi singl “Za Ezru” su bili dovoljno interesantni za Aquarius Records da se zainteresuju za nas. Na obostrano zadovoljstvo sam potpisao ugovor i to pokreće i okreće novi list za nas. Jedva čekamo da se prvi koraci dese, a mi smo itekako spremni”, rekao je Tišma za Jelen Music Show.

Pojašnjava da je ohrabrujuće da Aquarius vidi i prepoznaje potencijal na kojem oni uporno rade.

“Kada kažem potencijal mislim na sve, od pisanja pjesama, aranžiranja, snimanja, spotova i naravno želje da zapravo sve ovo podignemo na viši nivo. Danas je moguće manje više sve uraditi iz dnevnog boravka, iz svoje kuće. Tehnologija je uznapredovala toliko da je zbilja moguće, ali taj drugi dio priče je i dalje ostao ne tako lako dodirljiv. Činjenica da smo sad dio Aquarius Records lepeze artista je jako ohrabrujući i naravno da nam daje vjetar u leđa za nove i sljedeće projekte na kojim radimo”, naglašava Tišma.

Momci iz benda su, kažu, prezadovoljni kako je publika prihvatila njihov prvi singl “Za Ezru”.

“Kada pjesma izađe pod okriljem Aquarius Records nadamo se da će dobiti krila i biti predstavljen pred daleko većim auditorijumom u cijelom regionu”, kažu muzičari.

Za kraj dodaju da njihova publika već na proljeće može da očekuje novi singl i spot sa EP “Đavolja varoš”.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...