Header

Treću sedmicu u nizu “Let love be your game” na “Vrućem tronu”

Pjevač Zlatan Karić sa svojom pjesmom “Let love be your game” osvojio je vaša srca i treću sedmicu u nizu se našao na “Vućem tronu” “Top 7” liste. Na drugoj poziciji su Dubioza kolektiv sa pjesmom “Treba mi zraka” na koju su došli kao proslosedmični novitet, dok je na trećoj Sassja sa pjesmom “Beton” koja je pala za jedno mjesto u odnosu na prošlu sedmicu.

Za jedno mjesto su pali i bend The Babe Barbarella ESFF sa pjesmom “Šta kažeš, šta kažeš” pa su ove sedmice četvrti na listi, dok je Ina Hamzić i njena pjesma “Tim za nebo” sa sedmog došla na peto mjesto. Pjevačica Diamusk i njena pjesma “Link of the Chain of Evil” su sa četvrtog pali na šesto mjesto, a i Crystal je sa pjesmom “Gubim dah” pala sa šestog na sedmo mjesto.

Naš ovosedmični novitet je instrumentalni bend Holographic Human Element koji se na našoj listi predstavljaju pjesmom “Running Away, Reaching For”.

Glasajte za vašeg omiljenog izvođača i podržite domaću scenu, jer samo vi odlučujete ko će sljedeći put zasjesti na naš “Vrući tron”.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...