Header

Tri godine posvećene domaćoj muzičkoj sceni!

Jelen music show, slavi svoj 3 rođendan! Jedinstvena muzička platforma, proslavlja tri godine postojanja i posvećenosti aktivnoj promociji domaće muzičke scene. Tokom tri godine postojanja, Jelen Music Show je promovisao rad muzičara iz cijele Bosne i Hercegovine, koji stvaraju kvalitetnu domaću muziku i čine domaću urbanu scenu.

„Naš rad se sada već mjeri u više hiljada objava, vijesti, intervjua, te priča o muzičarima i bendovima, njihovim uspjesima, ali i problemima sa kojima se suočavaju u svakodnevnom radu i stvaranju. Domaća muzička scena ima veliki potencijal i veoma kvalitetne muzičare, te smo ponosni što smo uspjeli da obezbijedimo prostor za promociju njihovog rada“, poručuje tim koji stoji iza Jelen Music Show platforme.

Brend Jelen pivo godinama daje veliku podršku muzičarima putem različitih koncerata, manifestacija i festivala, te je postojanje Jelen Music Show platforme samo potvrda kontinuiranoj posvećenosti brenda, promociji kvalitetne domaće muzike. Jelen Music Show je predstavio i TV format, koji je stekao vjernu publiku, koja je iz sedmice u sedmicu pratila novitete na domaćoj muzičkoj sceni.

Muzička platforma Jelen Music Show je postala prva stanica u promociji novih singlova i projekata muzičara, koji se svakodnevno javljaju putem društvenih mreža, ali i maila i traže svoj medijski prostor, kako bi došli do što većeg broja publike. „Top 10“ lista iz sedmice u sedmicu generiše sve veći broj glasova publike, koja podržava svoje omiljene muzičare i singlove, koji se nalaze na listi i polako, ali sigurno idu prema samom vrhu i svima željenom „Vrućem tronu“.

Noviteti tek predstoje, te će Jelen Music Show u narednom periodu dodatno povezati publiku sa muzičarima, putem muzičkih nastupa, kojima se i muzičari, kao i publika najviše raduju.

Moto platforme je podrži domaću muzičku scenu i slušaj domaće.

Možda će vam se svidjeti i ovo...