Header

Tuzlanska grupa Jutro uskoro objavljuje novi album!

Tuzlanska grupa Jutro početkom 2017. se ponovo okupila i počela sa autorskim radom, a uskoro će publici predstaviti i album koji će objediniti sve dosadašnje singlove, kao i nove pjesme koje će predstaviti. U protekle dvije godine snimili su nekoliko singlova, koji su našli svoje mjesto među bh. publikom.

Adnan Hadžibegić-Hera, frontmen grupe Jutro poručuje da ga je muzika oduvijek nekako privlačila i uvijek je bila kutakt gdje će se opustiti i gdje će biti posebno raspoložen. Nakon devet godina ponovo je počeo da piše.

Ističe da je veoma zadovoljan reakcijama publike na povratak muzici i novim pjesmama.

“U današnje vrijeme, kada smo svjedoci kakva se muzika snima, ali i sluša, teško se izboriti za svoje mjesto. Pjesme koje ja pišem su takve da kažem radiofonične i za svako uho. Radio stanice na području BiH iz tog razloga i puštaju naše nove pjesme. Ja sam zadovoljan i drago mi je zbog toga, naravno”, istiće Adnan.

Dodaje da je u planu i izdavanje albuma koji bi obuhvatio sve prethodne izdate singlove, ali i neke nove koje su u planu. Takođe, ističe da će pjesme biti dostupne za preuzimanje putem interneta.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...