Header

U prodaji ulaznice za Jazz fest Sarajevo u Banjaluci

Ulaznice za koncert ansambla “Axiom” Dejana Terzića koji će u Banjaluci nastupiti 7. novembra, u dvorani Narodnog pozorišta Republike Srpske, od petka, 13. Oktobra su u prodaji.

Dejan Terzić kojem će ovo biti prvi nastup u rodnom gradu, sviraće posljednjeg dana XX1. međunarodnog muzičkog festivala Jazz Fest Sarajevo u Domu policije u Sarajevu, a Jazz Fest Sarajevo će 7. novembra po prvi put predstaviti jedan od svojih programa u gradu na Vrbasu i to upravo koncertom rođenog Banjalučanina, jednog od međunarodno najuspješnijih jazz muzičara iz Bosne i Hercegovine.

Početak koncerta ansambla “Axiom” planiran je za 20 časova, a Banjalučanima će se predstaviti vrhunski muzičari sa zavidnim međunarodnim karijerama: američki saksofonista Chris Speed, britanski basista Phil Donkin, bubnjar Dejan Terzić i pijanista Bojan Zulfikarpašić. Oni će predstaviti svoj aktuelni album “Prometheus”. Ulaznice po cijeni od 12 KM mogu se kupiti u Narodnom pozorištu Republike Srpske svakim radnim danom od 8 do 20 i vikendom od 17 do 20 časova.

Prvi banjalučki koncert Jazz Festa Sarajevo ova organizacija realizuje zajedno sa Narodnim pozorištem RS, a uz podršku Američke ambasade u Bosni i Hercegovini i Goethe Instituta.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...