Header

Urban Instinkt i Frenkie četiri sedmice na “Vrućem tronu”!

Četiri sedmice u nizu na prvom mjestu “Top 10” liste nalaze se Urban Instinkt i Frenkie sa singlom “Ustani i kreni”. Izuzetna podrška publike i glasovi koje dobijaju iz sedmice u sedmicu, zadržali su ih više od mjesec dana na “Vrućem tronu”.

Treću sedmicu u nizu Maja Manojlović sa singlom “Ostani još” zauzima visoko drugo mjesto, dok se na trećoj poziciji nalazi Sassja sa singlom “Moj dragi”, koja se na ovom mjestu nalazila i prije sedam dana. Bruhuuhu i singl “DJ Monkey” ostvarili su napredak ove sedmice za čak četiri pozicije i nalaze se na četvrtom mjestu “Top 10” liste, dok prošlosedmično peto mjesto ponovo zauzimaju Sunday Stories, sa singlom “Moon & Sky”.

Prošlosedmični novitet Propeler sa singlom „Capajebo“ ove sedmice zauzima šesto mjesto, dok se na sedmom nalazi Pajperov smijeh i singl “Zupčanik” ove sedmice je u padu za tri mjesta, pa se nalazi na sedmoj poziciji. Prošlosedmični novitet The Shejvers i singl “Zar ne” se ove sedmice nalaze na osmom mjestu.

Ovosedmični noviteti na “Top 10” listi su Helem Nejse i singl “Biraj riječi”, kao i bend MultiCultus “Memories”.

Glasaj do kraja sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, uživaj u kvalitetnoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...