Header

Urban Instinkt i Frenkie i ove sedmice na vrhu “Top 10” liste!

Drugu sedmicu u nizu Urban Instinkt i Frenkie sa singlom “Ustani i kreni”, zahvaljući glasovima publike, nalaze se na prvom mjestu “Top 10” liste! Čestitamo sjajnoj ekipi, koja i dalje vlada “Vrućim tronom”.

Na drugom mjestu se nalazi naš prošlosedmični novitet na listi, Maja Manojlović sa singlom “Ostani još”, dok se na trećem mjestu našao Bruhuuhu i singl “DJ Monkey”, koji je napredovao za jedno mjesto u odnosu na prošlu sedmicu.

Sassja sa singlom “Moj dragi” ove sedmice zauzima četvrto mjesto i u padu je za jednu poziciju, dok se na petom mjestu nalazi Pajperov smijeh i singl “Zupčanik”. Ovaj bend iz Banjaluke se prošle sedmice nalazio na visokom drugom mjestu, te je u padu za čak tri mjesta.

Šesto mjesto zauzima Sunday Stories, sa singlom “Moon & Sky”, gdje se nalazio i prije tačno sedam dana. Zlatan Karić i “Falling” je napredovao za jedno mjesto, te je osmo mjesto zamijenio ovosedmičnim sedmim mjestom. Bend DUM DUM i singl “Hoću da znam” u padu je za tri pozicije, pa se ove sedmice nalazi na osmom mjestu.

Ovosedmični noviteti na “Top 10” listi su Mak Kalem “Where Are You”, kao i Anita Šunjić i singl “Utjeha”.

Glasaj do kraja sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, uživaj u kvalitetnoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...