Header

Urban Instinkt i Frenkie osvojili „Vrući tron“

Prošlosedmični novitet na listi, Urban Instinkt i Frenkie sa singlom “Ustani i kreni”, zahvaljući glasovima publike osvojili su “Vrući tron”, dok se na drugom mjestu nalazi Pajperov smijeh i singl “Zupčanik”. Ovaj bend iz Banjaluke prošle sedmice se nalazio na šestom mjestu, te je ostvario napredak za čak pet mjesta.

Treće mjesto zahvaljujući glasovima publike zauzima Sassja sa singlom “Moj dragi”, koja je napredovala za jedno mjesto u odnosu na prošlu sedmicu. Ovosedmično četvrto mjesto zauzima Bruhuuhu i singl “DJ Monkey”, što predstavlja napredak za jedno mjesto na ovosedmičnoj “Top 10” listi naše muzičke platforme. Bend DUM DUM i singl “Hoću da znam”, ove sedmice zauzima peto mjesto, dok se ovaj singl prošle sedmice nalazio na osmom mjestu.

Bend Sunday Stories, koji se sa singlom “Moon & Sky” ove sedmice nalazi na šestom mjestu, u padu je za čak četiri pozicije u odnosu na prošlu sedmicu.

Bend Infuzija sa singlom “Magle”, drugu sedmicu u nizu se nalazi na sedmom mjestu, dok se na osmoj poziciji nalazi Zlatan Karić i “Falling”, koji se prošle sedmice nalazio na visokom trećem mjestu.

Zanimljivo je da se prošlosedmični broj jedan na listi, Emberdown i “Cape of Gray”, uopšte ne nalazi na “Top 10” listi. Tokom proteklih sedam dana, nije dobio dovoljno glasova publike da ostane na listi.

Ovosedmični noviteti na “Top 10” listi su muzičarka iz Banjaluke, Maja Manojlović sa singlom “Ostani još”, kao i mladi muzičar Filip Marić i “Better Tomorrow”.

Glasaj do kraja sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, uživaj u kvalitetnoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...