Header

Urban Instinkt i Frenkie tri sedmice na “Vrućem tronu”

Već treću sedmicu u nizu na samom vrhu “Top 10” liste nalaze se Urban Instinkt i Frenkie sa singlom “Ustani i kreni”. Ova ekipa upravo zahvaljući glasovima publike i dalje vlada “Vrućim tronom”.

Već drugu sedmicu u nizu na drugom mjestu se nalazi Maja Manojlović sa singlom “Ostani još”. Sassja sa singlom “Moj dragi” ove sedmice zauzima treće mjesto, te je napredovala za jednu poziciju u odnosu na prethodnu sedmicu, koja je iza nas. Četvrto mjesto ove sedmice zauzima Pajperov smijeh i singl “Zupčanik”, dok je ovaj singl prošle sedmice bio na petom mjestu.

Napredak za jedno mjesto ostvarili su Sunday Stories, sa singlom “Moon & Sky”, koji su sa šestog, došli na peto mjesto “Top 10” liste.

Bend DUM DUM i singl “Hoću da znam” je sa osmog mjesta, ove sedmice došao na šestu poziciju, te ostvario napredak za dvije pizicije.

Prošlosedmični novitet Anita Šunjić i singl “Utjeha” ove sedmice se nalazi na sedmom mjestu, dok se na osmoj poziciji nalazi Bruhuuhu i singl “DJ Monkey”. Ovaj bend je u padu za čak pet mjesta, imajući u vidu da se prije sedam dana nalazio na trećem mjestu.

Ovosedmični noviteti na “Top 10” listi su The Shejvers i singl “Zar ne”, kao i Propeler sa singlom „Capajebo“.

Glasaj do kraja sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, uživaj u kvalitetnoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...