Header

Veliki četvrti rođendan proslavljamo uz novu rubriku „Zvuk regiona“

Jelen Music Show muzička platforma nakon četiri uspješne godine, za svoj rođendan poklanja publici novu rubriku „Zvuk regiona“. Osluškivali smo vaše želje i odlučili uvesti još jednu rubriku, koja će pratiti šta se dešava na urbanoj regionalnoj muzičkoj sceni.

Četiri godine smo svakodnevno izvještavali o domaćim autorskim bendovima i njihovim pjesmama, sada je došao red na novitete poznatih regionalnih muzičara, koji muzičku scenu čine kvalitetnijom i urbanijom.

I dalje će u fokusu biti slogan #slusajdomace, ali proširujemo paletu muzičara čije ćemo pjesme ugostiti na našoj platformi Jelen Music Show.

Uz „Muzički lonac“ u koji redovno dodajemo novitete sa bh. muzičke scene i „Vrući tron“ kojim na sedmičnom nivou nagrađujemo izvođača sa najviše glasova publike, „Zvuk regiona“ će biti dodatak koji je nedostajao da naša Jelen Music Show platforma bude riznica svih zanimljivih muzičkih vijesti u regionu.

Umjetnici i muzičari iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore dobijaju novo mjesto za promociju svojih pjesama, a domaća publika će kroz „Zvuk regiona“ moći pratiti šta se dešava u susjednim državama, kada je riječ o dobrom zvuku.

Izvođači koji se nađu u novoj rubrici neće ići na našu „Top 10“ listu i u borbu za „Vrući tron“, ali će dobiti prostor gdje će moći predstaviti svoj rad, kako kroz intervjue, tako i kroz prizmu aktuelnih projekata na kojima rade.

Pozivamo sve muzičare iz regiona koji stvaraju urbanu autorsku muziku da nam se jave sa novim pjesmama na email adrese: info@jelenmusicshow.com i jelenmusicshow@gmail.com, u DM na Instagramu ili inbox na Facebook stranici. Domaće muzičare ćemo podsjetiti da budu ažurni kao i do sada, te da nam redovno šalju novitete, kako bi što veći auditorijum čuo za njih, te kako bi dospjeli na našu „Top 10“ listu i uz pomoć glasova pubilke zasjeli na „Vrući tron“.

Priključi se euforiji, koja će muzikom rasplesati region. #slusajdomace i u budućnosti, ali ovaj put u regionalnim okvirima!

Powered by #JELENPIVO

Možda će vam se svidjeti i ovo...