Header

Svaku noć je isti mrak

Kolja    38

Kada spomete ime Nikole Kolje Pejakovića ne možete, a da ga ne povežete sa umjetničkom kreativnošću koja dira niti genijalnosti. Kolja je odlučio i ovaj put da nas muzički pozitivno iznenadi, a riječ je o njegovoj novoj pjesmi „Svaku noć je isti mrak“ koja najavljuje njegov novi album, ali i novi bend.
“Vremena se mijenjaju, ali problemi ostaju isti. I uvijek su isti. Mrak je uvijek mrak, zlo je uvijek zlo. Pred nama uvijek ista odluka – ili vjera ili večera. Ostalo su nijanse…”, riječi su Kolje o pjesmi.

“Svaku noć je isti mrak” je jedna od svega dvije pjesme na nadolazećem albumu na kojima svira stari Koljin prateći bend Grobovlasnici: Voja Aralica, gitara, Ivan Aleksijević, klavir, Dejan Momčilović, bubanj, Nikola Usanović, bas i Dario Gajić, akustična gitara. Ostalih 17 pjesama Kolja je snimio sa bendom u nešto drugačijoj postavi.

Spot je snimljen prošle godine pod rediteljskom palicom Petra Pašića u čuvenom hotelu “Bristol” u Beogradu, a kroz prizore ručka simbolički pokazuje prisnost koja je vladala u odnosu Kolje i Grobovlasnika.

Album se zove „4 prsta“, a obljavljen je u okrilju izdavačke kuće „Long Play“ iz Beograda. Kako je ovaj umjetnik istakao, bend se simbolički zove Kolja i 4 prsta.

Možda će vam se svidjeti i ovo...