Header

Voodoo Mojo pobjednici „Banjalučke gitarijade“

Bend Voodoo Mojo pobjednici su druge „Banjalučke gitarijade“ koja je završena u ponedjeljak uveče na platou ispred tvrđave Kastel u Banjaluci.

O najboljima je odlučivao stručni žiri, pa su tako drugo mjesto osvojili Multicultus, dok je treće pripalo bendu Bez rikverca. Nagradu publike osvojio je najmlađi takmičarski bend, Genetski poremećaj.

Kao nagradu za pobjedu, bend Voodoo Mojo osvojio je studijsko snimanje tri pjesme, dok su drugo i trećeplasirani dobili priliku da u studiju snime po jednu autorsku numeru.

DSC07732

„Drago nam je da smo se upisali u pobjednike „Banjalučke gitarijade“ koja je još jedan od dokaza da postoji podrška domaćem autorskom stvaralaštvu. Nagradu ćemo svakako iskoristiti na najbolji mogući način i za ono što najviše volimo, a to je da sviramo i komponujemo vlastitu muziku. Posebno se želimo zahvaliti publici koja je od srca podržala sve demo bendove”, istakli su momci iz benda Voodoo Mojo.

U revijalnom dijelu programa „Banjalučke gitarijade“ nastupili su prošlogodišnji pobjednici Logic System Disorder, a za kraj ovog muzičkog događaja kojeg je organizovala Queen estrada, Banjalučani i gosti ovog grada plesali su uz ritmove Crvene jabuke.

DSC07767

Zlatni sponzor Banjalučke gitarijade bilo je Jelen pivo!

DSC07592-2

 

AUTOR: Mirna Pijetlović

Možda će vam se svidjeti i ovo...