Header

Vrući tron – Domino efekt

“Domino Efekt” osvaja publiku širom BiH
 
Bend “Domino Efekt” iz Brčkog osvojio je publiku širom BiH svojom pjemom “Noć” i dva puta zaredom čvrsto zauzeo prvo mjesto Jelen top 7 muzičke liste.
 
Kako im je to uspjelo i na koji način oni i njihovi prijatelji doživljavaju “Jelen Music Show”, ispričali su za rubriku “Vrući tron”.

Izuzetno nam je drago sto smo uspjeli u tome da budemo prvi bend koji je dva puta uspio da osvoji prvo mjesto, a i isto tako, drago nam je što se ljudima dopada naša pjesma, i što im nije teško da glasaju za nas.

 
Ističu da su njihovi prijatelji rado glasali za njih, bez nekog nagovaranja, što im je posebno drago i što na kraju krajeva potvrđuje kvalitet njihovog autorskog rada.

Ovo je projekat u povoju, mada smatramo da ima tendenicije da izraste u najjači projekat tog tipa u našoj zemlji, tako da mislimo da ima ogroman značaj za neafirmisane, ali i afirmisane bendove. Većina naših poznanika i drugova je za Jelen Music Show saznala preko Fejsbuka, i mislili su da je to samo ”neko glasanje”. Kada smo im malo detaljnije objasnili da je to suštinski promovisanje kvalitetne autorske muzike, onda su na JMS počeli dosta ozbiljnije da gledaju.

 
U budućnosti ih, kažu, čeka dosta nastupa, a uskoro će se angažovati i na stvaranju novih autorskih pjesama. Svima onima koji se tek upuštaju u muzičke autorske vode poručuju da su za uspjeh ključna dva faktora.

Jedan je kvalitet, pod kojim se podrazumjeva dobra svirka, uklopljenost benda, i dobre pjesme. Drugi, podjednako bitan, ako ne i bitniji faktor, je sreća. Jednostavno, biti na pravom mjestu, u pravo vrijeme, sa pravim ljudima, i na kraju, da pravi ljudi čuju tvoj rad, je nešto u čemu samo sreća može da pomogne.

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *