Header

“Vrući tron” osvojili BruhUuhu i “Dance”!  

Nakon što je bend Eho Radar sa singlom “Prah”, dvije sedmice vladao “Vrućim tronom”, sam vrh “Top 10” liste je zauzeo bend BruUuhu! Njihov singl “Dance” je u proteklih sedam dana dobio najveći broj glasova i osvojio posjetioce naše muzičke platforme. Propeler sa singlom “Fabrika stereotipa” je za samo sedam dana, sa sedme pozicije došao na visoko drugo mjesto, dok se Eho Radar smjestio na treće mjesto.

Četvrtu poziciju zauzima bend Start sa singlom “Žuti leptir”, koji smo prošle sedmice slušali kao novitet na našoj top listi. Na petom mjestu ove sedmice se nalazi bend Sunday Stories sa aktuelnim singlom “Dišem”, te su u padu za tri pozicije u odnosu na prošlu sedmicu.

Prošlosedmični novitet, Masa Mor i pjesma “Majmun” zauzimaju šesto mjesto, dok se na sedmoj poziciji nalazi Laka sa singlom “Ostarih”, koji je u padu za tri mjesta. Kolja sa singlom “Previše” i ove sedmice zauzima osmo mjesto.

Ovosedmični noviteti su The Shejvers i singl “Greška najbolja”, kao i Genetic Grooves Guru i “Just Drive”.

Glasaj i ove sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, uživaj u kvalitetnoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...