Header

„Vrući tron“ ponovo osvojio Aleksandar Vidaković

Drugu sedmicu zaredom Aleksandar Vidaković i pjesma „Venus and Mars“ nalaze se na prvom mjestu naše Jelen Top 10 liste, a na „Vrućem tronu“ je zahvaljujući upravo vašim glasovima.

Pjesme „Tu i tu“ Vanje Mišić i „Otrov“ koju izvode Edo Maajka i Dino Šaran, samo su zamjenile pozicije u odnosu na proteklu sedmicu pa su sada na drugom, odnosno trećem mjestu naše muzičke liste.

Na četvrtoj poziciji je Starbridge i pjesma „Odlazim“. Ovaj bend je zabilježio rast za dva mjesta, ako uporedimo stanje sa prethodnim krugom glasanja. Čak za tri mjesta, sa osmog na peto popeo se Dama i numera „Džip i džin“, a na šestom je sa pozicije noviteta dospio Almas koji se ovaj put na našoj listi predstavlja sa pjesmom „Zmija“.

Sedmi su, kao i prethodne sedmice The Babe Barbarella sa numerom „Nema vremena“, dok se sa četvrtog na osmo sputio Hibrid i pjesma „Opet se nadam“.

Kao novitete ove sedmice vam predstavljamo bend Trojica i pjesmu „Ovo nije mjesto za nekoga kao ti“, te pjesmu „Zemlja gori“ koju su zajedničkim snagama napravili bendovi Letu Štuke i Dubioza Kolektiv.

Vaše je sada da preslušate sve pjesme i glasate za svoje favorite, šerujete na društvenim mrežama i pozovete prijatelje da slušaju domaće.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...