Header

“Vrući tron” rezervisan za Subversion BL

Banjalučki pank bend Subversion BL zasjeo je na “Vrući tron” sa singlom “Slobodna”, zahvaljujući najvećem broju vaših glasova. Za samo sedam dana, uspjeli su doći na vrh “Top 10” liste, na čemu im čestitamo!

Sljedeća tri mjesta zauzeli su osvajači “Vrućeg trona” proteklih nekoliko mjeseci i tri benda koji su zajedno proveli mjesece na prvom mjestu naše “Top 10″ liste. Drugo mjesto pripalo je singlu “Frontline”  benda BruhUuhu, dok se odmah iza njega pozicionirao bend Sopot sa pjesmom “Krenimo iz početka”. Četvrtu poziciju, kao i prošle sedmice, osvaja grupa Brutal Protest, sa njihovim hitom “Noć, noć”.

Treću sedmicu u nizu reper Stefan Maestro zauzima središnju poziciju na našoj “Top 10” listi sa singlom “Hani”. Numera “Gdje mi je glava”, koju izvodi sarajevski bend Činčila, ovaj put se našla na šestom mjestu.

Za jedno mjesto u odnosu na prošlosedmični plasman je napredovala pjesma “Vazduh” u izvedbi Anje Štark i Hibrida, koja sada zauzima sedmu poziciju. Osmo mjesto pripalo je prošlosedmičnom novitetu, singlu “Crk’o Pank” Ademira Mulaosmanovića, čije je umjetničko ime RokenRole.

I ovaj put smo za kraj spremili dva noviteta. Prvi od njih je pjesma “Cugeri” sarajevskog benda Srklet, dok je drugi novitet autorska pjesma “Kataklizma cirkusa” bijeljinskog benda Cabbage Pie.

Još jednom smo vidjeli da je sedam dana dovoljno da se stvari potpuno izmiješaju na “Top 10” listi. Noviteti mogu doći do prvog mjesta, osvajači “Vrućeg trona” mogu ispasti sa liste. A to sve odlučuju vaši glasovi. Zbog toga, ne zaboravite da glasate za muziku koju volite, te na taj način omogućite omiljenom bendu da osvoji “Vrući tron”.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...