Header

Želite naučiti da pjevate? Evo gdje i kako!

Banjalučka kulturna institucija Banski dvor Kulturni centar u saradnji sa vokalnim ateljeom MaMa VOX 27. i 28. avgusta organizuje vokalnu radionicu „Moderno pjevanje i osnove vokalne tehnike“ za djecu i mlade uzrasta od sedam do 15 godina.
Radionicu će voditi iskusni vokalni trener Maja Manojlović koja je u proteklih 12 godina odnjegovala više od 500 pjevača svih uzrasta, pripremajući ih za različita muzička takmičenja i festivale u regionu.
Polaznici radionice će dobiti osnovna saznanja o vokalnoj tehnici, dikciji i scenskom pokretu a privilegiju da učestvuju u ovoj besplatnoj vokalnoj radionici dobiće prvih 30 zainteresovanih kandidata koji se prijave na mail vokalnaradionica2017@banskidvor.org, u periodu od 15. do 25. avgusta 2017. godine.

“Ova dvodnevna radionica je besplatna, jer smo vas htjeli malo počastiti i obradovati pred novu školsku godinu. I sad konačno svi vi (koji se uklapate u ovaj starosnih profil) koji niste uspjeli doći do svog termina u vokalnom ateljeu MaMa VOX, imate priliku da se družimo, a ja se jako, jako radujem novim druženjima”, istakla je Maja Manojlović.

maja-manojlovic

Radionica će se održati u prostorijama Banskog dvora a o preciznim terminima i satnici svi prijavljeni će biti blagovremeno obavješteni.

AUTOR: Mirna Pijetlović

Možda će vam se svidjeti i ovo...