Header

ZLATAN KARIĆ PONOVO NA VRHU TOP 10 LISTE!

Poznati muzičar iz Zenice Zlatan Karić sa singlom “Otvaram oči” zahvaljujući vašim glasovima našao se drugu sedmicu u nizu na Vrućem tronu! Prošlosedmični novitet Kolja i singl “Svaku noć je isti mrak” nalazi se na drugom mjestu “Top 10” liste! Treću poziciju zauzeo je Božo Vrećo sa singlom “Dragi”, te ostvario napredak za jedno mjesto u odnosu na prošlu sedmicu.  Almas sa pjesmom “Zmija” našao se na 4. mjestu i u padu je za jednu poziciju. Starbridge sa pjesmom „Odlazim“, ove sedmice se našao na petom mjestu, dok je na šestoj poziciiji Hibrid i singl “Opet se nadam”.
Aleksandar Vidaković i njegova pjesma „Venus and Mars“, nalazi se na sedmoj poziciji i u padu je za dva mjesta u odnosu na prošlosedmični poredak. Crystal sa singlom “Učini mi to” našla se na osmom mjestu. Ovo semični noviteti su  Bad Blues Band Bulevar sa singlom “Jednom”, kao i KamoSutra i singl “Hodaj”.
Preslušaj pjesme i podijeli ih sa ljubiteljima domaćeg zvuka! Upravo ti svojim glasovima odlučuješ ko će se naći na samom vrhu naredne sedmice!

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...