Jelen pivo
Header

“Anarhija” i dalje na “Vrućem tronu”

Numera “Anarhija” benda Urban Instinkt ostaje na “Vrućem tronu”. Najmanje 14 dana će treći singl sa albuma “Bijes” krasiti vrh “Top 10” liste, na čemu im čestitamo.

Drugu poziciju zauzima duet „Iluzija“, koju su snimili bendovi Neo Stereo i Helem Nejse zajedno sa DJ Soulom, koja je napravila pomak od tri mjesta u odnosu na prošlosedmični plasman.

Sa druge strane, duet „To nisam ja“ bendova KamoSutra i The Babe Barbarella se pomjerio jedno mjesto unazad i došao na treću poziciju. Mjesto broj četiri rezervisano je za numeru I Like To Dance” koju reper Edo Maajka izvodi sa muzičarima Vojkom V i Budom.

Središnju poziciju zauzima singl koji se više od dva mjeseca nalazi na Top 10 listi – riječ je o numeri „Jedan dan, jedna noć“ Dine Merlina. Pjesma “Bez Granica” benda Eho Radar poslije dvije sedmice provedene na treće mjestu, trenutno zauzima broj šest. Prošlosedmični novitet, numera  “Raggamuffin Rising” došla je na sedmu poziciju, a na mjestu broj osam je ostao bend Radno Vrijeme sa pjesmom “Kad bih mogla”. Na devetoj poziciji se održao mladi sarajevski bend SindromZ sa pjesmom „Kiša“.

Novitet koji predstavljamo na desetom mjestu je numera “Energija” banjalučkog rok benda Katarza. Kao i uvijek, do nedjelje naveče glasaj za omiljenu pjesmu i pomozi da baš ona osvoji “Vrući tron”.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...