Jelen pivo
Header

#JelenMusicShow

Kompanija Molson Coors BH, brend Jelen pivo i Play Team, zajedno sa domaćim izvođačima, ali i publikom dali su novu dimenziju promocije bh. muzičke scene u okviru jedinstvene muzičke platforme, koja je aktivna od 2016. godine. Jelen Music Show predstavlja i promoviše muzičare u BiH, ali i regionu, koji se ističu svojom originalnošću kada je u pitanju autorska muzika, ali i produkcija video spotova.

Pored pregleda video spotova i muzičkih noviteta, ovaj projekat donosi zanimljive priče i novosti o bendovima, njihovom radu, nastupima, kao i intervjue koji imaju za cilj da informišu javnost i približe rad muzičara publici, ali i da inspirišu ostale autore da stvaraju novu muziku. Jelen Music Show prvenstveno promoviše kvalitetan autorski rad, a publici kroz razgovore sa muzičarima otvaramo vrata njihovih studija i vježbaonica, kako bi se upoznali sa svim detaljima njihovog rada.

Anegdote i zanimljivosti sa snimanja spotova, doživljaji sa festivala na kojima su učestvovali, nastupi u BiH i regionu samo su neke od tema koje su se nizale od2016. godine, kada je Jelen Music Show počeo da živi svoj, ali i muzički život muzičara iz cijele BiH. Razgovarali smo i o ozbiljnim temama kao što su problemi na muzičkom tržištu BiH sa kojima se suočavaju autorski bendovi, kao i o tome koliko muzičarima znači Jelen Music Show.

Postali smo omiljena tema bendova i muzičara, koji su sa nestrpljenjem i ponosom dijelili naše objave. Motivisali smo kako afirmisane bendove i izvođače, tako i nove snage da nam se jave i predstave svoj autorski rad. „Top 7“ lista je proširena na “Top 10”, te je podstakla takmičarski duh i pokazala koliko domaći izvođači imaju fanova i pratilaca, kao i ko to zaslužuje da se nađe na „Vrućem tronu“.

Uspjeh projekta pokazuje da se domaća muzička scena probudila i da je neophodna podrška “Jelen Music Show” projekta, kao prava motivacija muzičarima za stvaranje novog muzičkog autorskog rada.

Publika, muzičari, ali i mediji putem www.jelenmusicshow.com muzičke platforme imaju jedinstvenu, najrelevantniju i najaktuelniju bazu domaće muzičke scene na jednom mjestu.

Dobro poznate rubrike “Vrući tron” i “Muzički lonac” svakodnevno donose novitete, kada je u pitanju domaća muzička scena. Povodom 4. rođendana, postojanje projekta obilježava i novi segment muzičke platforme, a to je “Zvuk regiona” – nova rubrika, koja će dati uvid publici šta je to novo na muzičkoj sceni u našem okruženju. Takođe, publici smo predstavili i Jelen Music Show TV u okviru kojeg plasiramo video intervjue.

Svi autorski bendovi i muzičari, koji čine urbanu muzičku scenu BiH i regiona, mogu se javiti putem e-mail adresa info@jelenmusicshow.com i jelenmusicshow@gmail.com i poslati sve novitete kada je u pitanju njihov rad.

Radujemo se novim sjajnim muzičkim ostvarenjima.

Jelen Music Show