Jelen pivo
Header

Arka ove sedmice na “Vrućem tronu”!

Ubjedljivo prvo mjesto ove sedmice zauzeo je bend Arka sa singlom “Divan dan”, koji se prošle sedmice nalazio na osmom mjestu! Drugo mjesto zauzeo je Božo Vrećo sa singlom “Dragi”, koji se prošle sedmice nalazio na samom vrhu “Top 10” liste. U padu za jednu poziciju je Kolja sa pjesmom “Svaku noć je isti mrak”, te je ove sedmice zauzeo treće mjesto. Na četvrtom mjestu se nalazi bend KamoSutra sa pjesmom “Hodaj”, koji je napredovao za tri mjesta u odnosu na prošlu sedmicu.

Almas sa singlom “Zmija”  je ove sedmice zauzeo peto mjesto, koji je u padu za dvije pozicije. Šestu poziciju zauzeo je muzičar iz Zenice – Zlatan Karić sa pjesmom “Otvaram oči”, koji je u padu za dva mjesta ove sedmice. Muzičarka Crystal je prošlosedmično peto mjesto, zamijenila sedmom pozicijom sa singlom “Učini mi to”, dok se na osmom mjestu nalazi Dede Putra sa pjesmom “Bratec kosi”. Ovu pjesmu smo prošle sedmice predstavili kao novitet na “Top 10” listi.

Noviteti na našoj listi ove sedmice su Brutal protest sa singlom “Brudi”, kao i ProRocks i pjesma “Sve princeze”!

Glasaj za omiljeni singl, izvođača ili bend na “Top 10” listi, jer upravo svojim glasovima odlučuješ ko će naredne sedmice osvojiti “Vrući tron”! Podijeli “Top 10” listu i sa prijateljima koji podržavaju domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...