Header

Arka treću sedmicu u nizu na vrhu “Top 10” liste!

Tri sedmice zahvaljujući glasovima posjetilaca naše muzičke platforme, “Vrućim tronom” vlada bend Arka sa singlom “Divan dan”! Prošlosedmični novitet, bend Činčila i singl “Marš na Mars”, nalazi se na visokom drugom mjestu, dok je na trećem mjestu ove sedmice The Babe Barbarella sa pjesmom “Učinit ću sve”. Ovaj singl smo takođe prošle sedmice predstavili kao novitet na “Top 10” listi.

Božo Vrećo je ove sedmice sa singlom “Dragi” u padu za dva mjesta, te je sa druge pozicije došao na četvrto mjesto. Brutal protest sa singlom “Brudi” u padu je za jedno mjesto, te se sa četvrtog preselio na petu poziciju “Top 10” liste. Dede Putra sa pjesmom “Bratec kosi” je takođe u padu za jedno mjesto i ove sedmice zauzima šestu poziciju naše top liste.

Za jedno mjesto niže pomjerio se i Zlatan Karić sa pjesmom “Otvaram oči”, koji je sada na sedmom mjestu, a na osmom je Kolja sa pjesmom “Svaku noć je isti mrak”, koji je u padu za pet pozicija.

Ovosedmični noviteti su Bruhuhu i singl “Trust”, kao i Cornix sa pjesmom “Rat”. “Top 10” listu su napustili KamoSutra i Almas.

Glasaj i ove sedmice za omiljeni singl, izvođača ili bend, jer svojim glasovima odlučuješ ko će već naredne sedmice osvojiti naš “Vrući tron”! Podijeli “Top 10” listu i sa prijateljima koji podržavaju domaću muzičku scenu.

#slušajdomaće

Možda će vam se svidjeti i ovo...