Jelen pivo
Header

Dragan Moconja

Dragana Moconja rođen 9.8.1987. godine u Banjaluci. Muzikom se bavi još od osnovne škole. Prvi bend imao u srednjoj školi kao i prve nastupe i susret sa publikom. Od tada, pa do danas, svira i bavi se muzikom. Prvi ozbiljniji bend sa kojim je radio, a bio i jedan od osnivača je DEEP ENJOY, koji za kratko vrijeme postaje poznati mladi banjalučki bend koji svira po banjalučkim klubovima i gradovima u regionu.

Svirao u tribute projektu The five horsemen (“tribute metallica” bendu). Nakon toga počinje da radi u grupi “Black Box” gdje obnavlja saradnju sa Draženkom Kopuzom, bubnjarem sa kojim je svirao u srednjoškolskim danima u bendu “W.A.N.A.” Dragan se sa Tiborom Tišmom susreće 2008. godine i počinje ideju o projektu i bendu “Alexandria” na ovim prostorima, da bi 2010. godine pozvao Bojana i Draženka u bend i tako počeo sa radom u Alexandriji.

Dragan je lead gitarista bendova “Tupas mene” i Fjužna pruga. Široj publici poznat je kao idejni tvorac i osnivač muzičkog projekta megalomanskih razmjera – banjalučke Rock Simfonije.

Videos