Jelen pivo
Header

“Balkansko breme” je zasjelo na tron

Ove sedmice, Banjalučanin Dragan Moconja, sa svojom pjesmom „Balkansko breme“ je zauzeo prvo mjesto na našoj listi i svrgnuo kraljice Vrućeg trona, Franku i Saru Jo.

Zoi i „Kompromis“ se još uvijek čvrsto drže pri vrhu liste, dok je prošlosedmični novitet, Marko Louis, sa singlom „Dude“ krenuo u osvajanje liste i stigao do visokog četvrtog mjesta.

Stari Frenkie“ je singl reper Frenkie-a koji je ovog puta na poziciji broj pet. Lista se nastavlja banjalučkim bendom Sopot i numerom „Jednog dana“ koja se već dugo drži na našoj listi.

Svestrani muzičar Marko Šelić Marčelo sa svojim pjesničkim remek-djelom „JBG“ je ove sedmice na poziciji broj sedam, a prati ga bosanskohercegovački bend Dubioza Kolektiv sa pjesmom „Kafana“.

Novitet na listi ove sedmice su mladi i perspektivni muzičari iz Hrvatske, Eni Jurišić i Matija Cvek, sa odličnom baladom „Trebaš li me“.

Drugi novitet je singl „Kopipejst“ muzičkog tria iz Tuzle, pod nazivom Triptih. Ovo je njihov prvi singl i mi im želimo još dobrih pjesama i lista poput naše.

Potrudili smo se da prikupimo dobre pjesme i izvođače, na vama je da odlučite ko će sljedeće sedmice zauzeti Vrući tron. Glasaj do nedjelje!

#zvukregiona

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...