Jelen pivo
Header

Bend Hidden Resonance ostaje na “Vrućem tronu”

Drugu sedmicu u nizu pjesma „Modre rijeke i grimizne vatre“ benda Hidden Resonance provodi na „Vrućem tronu“. Travnički bend je u šesti mjesec zakoračio sa najvećim brojem vaših glasova, na čemu im čestitamo.

Skok od četiri mjesta je doživjela numera “Karma” sarajevske grupe Sunday Stories, te sada zauzima visoko drugo mjesto. Treće mjesto je zauzeo prošlosedmični novitet, pjesma na engleskom jeziku „Senses“ koju izvodi bend KillingJazzHardCoreBaby.

Korak unazad je napravila numera „Vama“ banjalučkog benda Subversion, te se sada nalazi na četvrtoj poziciji. Sredinu liste krasi pjesma „Tamo gdje je ljubav“ koju izvodi muzičar ŠKAFF. Mjesto broj šest osvaja singl „Identitet“ mlade muzičarke Muhe.

Ervin Sadiković aka Poket Coffee je u saradnji sa Arminom Ćehićem Čupijem objavio konceptualni EP sa pjesmom „Pun mjesec“ koja se od danas nalazi na „Top 10“ listi. Još jedan novitet koji predstavljamo je numera „Izgubljeni raj“ koju izvode DJ Etko & Mr.D.

Peti službeni videospot Crvene Jabuke sa aktuelnog albuma „Tvrđava“ – pjesma „Ljeto“ se našla na devetoj poziciji, dok „Top 10“ listu završavamo numerom „Tih se godina pjevala“, koju su snimili tuzlanski bend Jutro i Sencho.

Čak četiri noviteta su od ove sedmice u borbi za „Vrući tron“. Uz njih, još šest pjesama je u potrazi za prvom pozicijom. Preslušaj ovosedmičnu „Top 10“ listu, uživaj u dobroj muzici i glasaj za omiljeni zvuk.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...