Jelen pivo
Header

Bend Tibor & Baš Čelik se popeo na „Vrući tron“

Prvi singl i spot „Za Ezru“ donio je bendu Tibor & Baš Čelik iz Banjaluke sreću, jer su uz pomoć vaših glasova dospjeli na sam vrh „Top 7“ liste.
Sa vrha našeg „Vrućeg trona“ skinuli su duo Božo Vrećo i Vasil Hadžimanov, pa je tako njihova pjesma „Ko li noćas miluje ti kosu“ ove sedmice na petoj poziciji liste.

Drugoplasirani su hip hop trojac Frenkie, Kontra i Indigo sa pjesmom „Đe će ko“ koja se pomjerila za jedno mjesto više u odnosu na proteklu sedmicu, dok je bend Charna i numera „Vrati me“ pala za jednu poziciju, pa tako za njih možete glasati na mjestu broj tri.

Helem Nejse i Marko Luis sa „Kabadahijom“ su se stacionirali na poziciji broj četiri, što znači da su u odnosu na prošlu sedmicu zabilježili rast za jedno mjesto.
Na mjestu broj šest možete glasati za bend Start i njihovu pjesmu „Tamo“ koji su ostali na istom mjestu kao i protekli krug glasanja, a sedmi je bend Starbridge sa numerom „U polusnu“ koji su na ovu poziciju sišli sa četvrtog mjesta.

Kao novitet ovu sedmicu predstavljamo umjetnicu Sassju iz Tuzle i njenu pjesmu „Stube“.

Podržite BiH muzičku scenu slušajući domaće izvođaće, a ne zaboravite ni da glasate za vašeg omiljenog umjetnika na našoj listi, jer upravo vaši glasovi presuđuju ko će zauzeti „Vrući tron“.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...